Tal com el rector va prometre en campanya, una de les primeres negociacions que s’ha iniciat és la del pla concilia, que inclourà les millores dels permisos i de les reduccions de jornada que indica el decret de 2019 de la GVA. Recordem que totes les universitats, excepte la UPV, ja han incorporat aquestes millores en la seua normativa.

Volem destacar el canvi radical en les maneres de negociar i celebrem l’actitud més distesa que fomenta un millor enteniment i treball.

Millores per a juliol, nou pla concilia per a final d’any

Amb pocs detalls per resoldre, es preveu que el Consell de Govern puga aprovar aquests canvis al juliol.

Seguirem negociant la resta del pla concilia per a tenir un nou text a final d’any.

Mentrestant, el treball no presencial del PAS seguirà al 40%, gràcies al compromís que STEPV va aconseguir del rector en campanya i res fa suposar que no el mantindrà.

Compromis Teletreball rector Capilla

Teletreball

El teletreball és una reivindicació antiga de tots els sindicats existents a la UPV en 2015com pots comprovar aquí, tot i que algunes persones de la Universitat ho descobreixen ara i es creuen pioneres.

Malgrat que el rector Mora mai va voler negociar el teletreball, com molts altres temes, esperem que amb el nou govern es puga acordar la modalitat del teletreball i així incloure-la en el pla concilia.

STEPV ultima la seua proposta, en la qual moltes i molts de vosaltres heu participat gràcies a la iniciativa Debat Obert.

Continuarem informant.