8 mesos després que el Consell de Govern aprovara la normativa definitiva de teletreball la situació és esperpèntica. Actualment ens trobem en la pròrroga sine die de la pròrroga extraordinària de la pròrroga transitòria del reglament temporal sobre el teletreball a la UPV.

Del document aprovat pel Consell de Govern sembla que l’administració només respecta el fet que hi havia un únic període per acollir-se al programa transitori, i així continua encabotada en no obrir un altre termini tot i que ja són moltes les persones que per diferents motius han quedat fora.

L’escrit presentat per STEPV el 22 de febrer (pots llegir-lo aquí) va ser contestat el dia 24 pel vicerector de diàleg social i moltes coses més, dient que “nones” (pots llegir-lo aquí), i sense respectar el dret de la persona interessada a ser atés en la llengua cooficial que ha triat (art. 15 Llei 39/2015).

L’excusa oficial per justificar la inoperància de l’equip del rector Capilla és que encara no està preparada l’aplicació. Voreu com a la fi la culpa serà del col·lectiu informàtic per fer vaga.

Des d’STEPV recomanem a totes les persones afectades que no poden exercir el teletreball per no haver-hi un nou termini de sol·licitud que escriguen un correu a vdialogo@upv.es queixant-se al vicerector, perquè aquest vicerectorat és un dels dos vicerectorats en els quals no està habilitat el sistema SQF