La negociació de l’oferta d’ocupació pública ha finalitzat sense acord, amb el vot en contra d’STEPV, el vot a favor d’UGT i l’abstenció de CCOO.

La proposta de l’administració seguirà el seu curs malgrat tindre en contra la majoria social.

La proposta suposa l’inici de la desaparició gradual de la fase de concurs en els processos de selecció.

A més, significa una reducció d’efectius de la plantilla de PAS, perquè fins a 12 places oferides per promoció interna consumeixen la taxa de reposició de 43 efectius que tenim autoritzada, i així, si la gent promociona serem menys personal funcionari de carrera i si mantenim la plantilla és que ningú ha promocionat.

Per a STEPV és incoherent votar a favor d’aquesta proposta mentre mobilitzem al personal per a intentar parar aquestes mesures.

Si no hi ha sorpresa, l’administració durà al Consell de Govern la següent Oferta Pública d’Ocupació:

OPO 2022

Us recordem que totes les organitzacions sindicals, inclús la que ha votat a favor, han convocat concentracions de protesta a les polítiques del rector Capilla el dijous, 15 de desembre de 2022 a les 9.15 en l’entrada del paranimf, on està convocat el Claustre a les 9.30, i el dijous, 22 de desembre de 2022 a les 9.15 en l’entrada de la Sala de Juntes del Rectorat (2a planta) on està convocat el Consell de Govern a les 9.30.