Els tres sindicats presents en la mesa negociadora han rebutjat la proposta de l’administració, que consisteix a continuar amb les mesures acordades el mes d’octubre de 2020 amb un únic canvi: passar l’activitat no presencial del 40% al 50%. Aquesta “no negociació” torna a deixar fora de l’acord tota l’activitat docent del PDI i d’aquell PAS que ja van ser exclosos en octubre.

STEPV ha defensat els canvis següents en les mesures que actualment s’adopten:

  • Passar tota l’activitat del PAS i el PI a la modalitat no presencial, excepte els serveis essencials mínims.
  • Passar tota la docència a la modalitat en línia, excepte les pràctiques que necessiten utilitzar instal·lacions o equips dels laboratoris.
  • L’ajornament dels exàmens fins que es puga garantir les condicions de seguretat i confortabilitat adequades a les aules o, si això no és possible, que siguen en línia (amb la finalitat de protegir la salut de les persones).
  •   Revisió quinzenal de les mesures que s’adopten en funció de l’evolució de la pandèmia.

Després d’un llarg debat en la mesa, cadascuna de les parts ha volgut mantenir la seua posturaTots els sindicats hem votat en contra de la proposta de l’administració, amb la qual cosa hem deixat evident que les decisions que imposa pel que fa a la crisi sanitària compta cada vegada amb menys suport.

Finalment, el gerent ha decidit dur a terme la proposta sense el suport de la part social, com has pogut llegir a través del correu de l’Àrea de comunicació.

Continuarem informant.