Fa anys que STEPV està proposant estabilitzar els llocs de treball en els quals unes persones exerceixen concatenant contractes, és a dir, l’administració incorre en frau de llei. En alguns casos, la concatenació de contractes ja supera 20 anys i comporta precarietat i inestabilitat en la vida de les persones.

Les Ofertes Públiques d’Ocupació de la UPV, baix el govern del rector Mora, no han tingut en compte aquest personal, abandonant-lo de manera sistemàtica.

STEPV, dins de la campanya JA TOCA!, va “animar” als candidats a rector a adquirir compromisos sobre les qüestions que realment preocupen al personal. En campanya, el rector Capilla va incloure a la pàgina 41 del seu programa que “prioritzarà la consolidació de llocs de treball de places estructurals ocupades per personal interí o personal laboral de duració determinada”.

Ara començarà la negociació de l’OPO del PAS 2021 i és el moment de convertir les promeses en realitat.

D’altra banda, pensem que també és el moment que qui esteu en aquesta situació de “frau de llei”, i totes les persones que us donem suport, ens mobilitzem per a recordar al rector que una promesa s’ha de complir.

Convoquem una assemblea per al personal interessat, divendres 15 d’octubre a les 13.00 hores, mitjançat la plataforma TEAMS (fes clic en l’enllaç per unir-te) per a parlar dels temes següents:

– El personal temporal laboral en frau de llei en l’OPO 2021.

– Possibles mesures de visibilització i pressió.

– Torn obert de paraula.

Pots connectar-te a l’assemblea fent clic aquí o amb el codi slmx2ip.

 

Connecta’t i participa, és el moment de lluitar per a la teua estabilització.