Benvolgudes companyes i companys.

En relació a la negociació d’un procediment específic perquè pugueu canviar de lloc de treball per motius de salut en complir amb uns determinats requisits, us informem:

En la mesa de negociació del passat 27 de juliol es va aconseguir un acord per unanimitat en el qual s’aprovava un procediment específic per al cos de models en viu de la facultat de Belles arts, pel qual, en complir uns determinats requisits, podeu optar, a petició de l’interessat o interessada, a un canvi de lloc de treball que no agreuge la vostra salut.

Encara no vos hem enviat el text definitiu perquè estem a l’espera que l’administració ens l’envie, ja que fins a l’últim moment l’administració no va incloure una de les propostes de STEPV-Iv perquè fóra un informe d’experts en prevenció i salut laboral el que fixara els criteris, que en la proposta de l’administració eren: tenir 50 anys d’edat i 20 anys d’acompliment d’aquestes tasques.

STEPV-Iv va acceptar aquestes condicions com a màximes, però va pressionar perquè es realitze un nou informe que determine si s’han de complir tots dos criteris o si solament amb un d’ells ja seria recomanable el canvi del lloc, i de la mateixa manera si l’edat i el temps d’acompliment eren adequats o excessius. Quan tinguem el text definitiu vos el facilitarem.

En aqueix mateix acord s’arreplega la creació d’una comissió tècnica per a elaborar un reglament del procediment a seguir, i amb aquest propòsit STEPV-Iv ha presentat la següent proposta per al mateix.

Us agrairíem que l’estudieu i ens feu tantes propostes com considereu per a millorar el mateix.

Seguirem informant-vos.