La violència cap a la dona pot tenir diversos noms i formes: feminicidi, tràfic, mutilació genital o ciberassetjament, entre molts altres. Des de STEPV volem sumar-nos a aquest clam que demana la fi de la violència contra les dones, JA!

Moltes d’aquestes violències poden semblar alienes, però la realitat és que la violència contra la dona té moltes formes. A la Unió Europea, una de cada deu dones denuncia haver experimentat ciberassetjament des dels 15 anys. Això inclou la recepció de correus electrònics o missatges SMS no desitjats, ofensius i sexualment explícits, així com contactes ofensius o inapropiats en les xarxes socials. El risc més elevat es registra entre les joves de 18 a 29 anys, edat en què poden estar cursant estudis a la UPV.

Si eres víctima de maltractament o creus que algú pot ser-ho, demana ajuda. Si per contra gaudeixes d’un entorn saludable, recorda que aquest problema és cosa de tothom i també pots ajudar a posar fi a la violència cap a la dona. Pots consultar més informació en l’enllaç publicació de l’Agència Europea pels drets fonamentals.

MÉS:   https://intersindical.org/dones/article/fartes_pero_imparables

ACTIVITATS:  https://issuu.com/confederacion_intersindical/docs/unidadesdidacticas_25n_2021

CANÇÓ:  https://www.youtube.com/watch?v=4LoO2pIXXX