Per què el PDI no té una carrera professional com la que gaudeix la majoria del personal de les administracions públiques valencianes?

STEPV ha elaborat un informe en el qual analitzem les retribucions que rep el professorat universitari de les distintes categories i les comparem amb les que percep el personal del grup A1 (categoria bàsica) de la GVA, i les conclusions són que no hi ha raons objectives que justifiquen l’absència d’una carrera professional per al PDI, tal i com té reconeguda el personal de justícia, el sanitari, el d’administració de la GVA, o el propi PAS universitari, entre d’altres.

Amb l’objectiu que el nou decret de retribucions del PDI de les universitats públiques valencianes, que prepara la Conselleria d’Universitats, incloga entre les retribucions addicionals un complement de carrera professional, STEPV comença una campanya de reivindicació: Carrera professional PDI, ni més ni menys.

Perquè demanem el mateix que ja té reconegut la majoria del personal de les administracions públiques valencianes, ni més ni menys. Hui publiquem l’informe complet que analitza la realitat retributiva del professorat universitari, que pots llegir al nostre web.

Aquest informe ja ha sigut remés a la Consellera d’Universitats, junt amb la sol·licitud que constituïsca immediatament la Mesa Sectorial d’Universitats, ara que l’entrada en vigor del decret 4/2021 del Consell de la Generalitat li dóna l’empara legal per fer-lo. Cal començar a treballar ja.

També hem enviat còpia als rectorats de les cinc universitats públiques valencianes, demanant-los suport a la nostra reivindicació, i oferint-nos a treballar junts per millorar les condicions laborals del personal universitari.

Pròximament farem un acte telemàtic de presentació de l’informe, on podràs resoldre tots els dubtes que tingues, i aportar les teus idees.

#STEPVAmbTu

#MésForça

#MésLluny