L’estratègia de l’administració de puntada i cap avant ha d’acabar.

L’administració només parla d’allò que li interessa, i mai li interessa parlar d’allò que t’importa.

En el context de les eleccions a rector, STEPV llança la seua campanya JA TOCA!

OBJECTIU: Obtindre compromisos del pròxim rector de donar solucions als problemes ajornats sine die.

Per aconseguir-lo, hem dissenyat una campanya en 4 fases

1. Et toca

STEPV va convocar més de 20 assemblees amb vosaltres, treballadores i treballadors de la UPV, on vam construir, amb vosaltres, les reivindicacions que calia introduir en l’agenda dels tres candidats a rector.

Amb les conclusions extretes d’aquestes assemblees i una vegada les candidatures havien esdevingut oficials, STEPV va enviar una carta a les tres candidatures exponent-los els assumptes als quals cal donar-los una solució, i convidant-los a assumir aquest repte en la campanya que començava en pocs dies.

2. Compromisos en campanya

En publicar-se els programes electorals de les tres candidatures, STEPV fa un treball exhaustiu d’anàlisis d’aquests buscant quins compromisos han adquirit de la llista ET TOCA!

Després, 4 persones distintes qualifiquen els compromisos en programa i posen en comú les seues anàlisis.

Cada candidatura rep la qualificació del seu programa amb relació a la nostra campanya JA TOCA! perquè puguen fer-nos observacions (per si les errades o omissions), i els convidem a adquirir més compromisos amb els problemes que realment importen al personal de la UPV durant la campanya, sempre per escrit.

En adquirir-ne nous compromisos,  la nostra valoració s’actualitza, reforçant positivament la voluntat de millorar de les candidatures.

Qui és qui en les eleccions

3. Preguntes sense censura

Amb només dos candidats en lliça, el model que es tria on els responsables de cada candidatura  filtren les qüestions que planteja la comunitat universitària, ens resulta totalment insatisfactori a STEPV.

Així doncs, STEPV formula les seues pròpies preguntes als dos candidats, obligant-los a ser clars i adquirir més compromisos.

Els candats són informats que les seues respostes, o l’absència d’aquestes, seran comunicades a tota la plantilla de la UPV.

4. Complirà amb els seus compromisos

Ara ja tenim rector, i cal que no oblide que Ja Toca!

Fem un seguiment del compliment de les seues promeses.