Una iniciativa col·laborativa de STEPV per millorar les condicions de la UPV

En STEPV, aprofitem les oportunitats per avançar en transparència i participació,
per assolir el nostre objectiu de ser el teu sindicat. Per això hem creat la iniciativa DebatOBERT.

Naix una nova forma de construir les teues condicions de treball amb STEPV

La pandèmia ens ha abocat a una nova realitat. Com sempre, molts canvis són a pitjor, però d’altres suposen noves oportunitats.

En STEPV, aprofitem les oportunitats per avançar en transparència i participació, per assolir el nostre objectiu de ser el teu sindicat. Per això hem creat la iniciativa debat OBERT [STEPV].

El nou entorn de treball no presencial que la Universitat ha implantat, ens permet crear un equip on pots llegir els nostres plantejaments, participar en els debats, fer les teues aportacions i suggeriments, i construir amb nosaltres les teues condicions laborals a negociar amb l’administració.

Una nova oportunitat, un nou model

Naix aquesta experiència amb il·lusió. En STEPV considerem necessari acostar-nos a tu, treballar amb tu, i trobar noves formes perquè participar en la vida sindical siga alguna cosa més que votar cada quatre anys.

Per unir-te a aquesta nova experiència, només cal estar donat d’alta al TEAMS de la universitat i fer clic aquí per unir-te al grup.

PARTICIPA!

Trobaràs un equip amb diferents canals en cadascun dels quals s’aborda un tema de debat diferent. Només cal triar els que t’interessen, llegir els posts i respondre amb les teues idees. Totes les opinions són benvingudes.

Et recomanem llegir en les publicacions del canal les normes d’ús i convivència abans de començar. Perquè Amb tu és més que un eslògan electoral.

Què anem a debatre?

Comencem l’experiència pilot amb el debat dels temes del nou Pla concilia, que tot i estar paralitzat actualment per l’administració és una de les qüestions que més van a afectar les teues condicions laborals.

De moment obrim amb el debat sobre horaris de PAS i PI (generals, especials, i 9 i X), i les llicències sabàtiques del PDI. En breu debatrem sobre com ha de ser el teletreball en la Universitat (una vegada normalitzada la situació d’emergència sanitària) i la resta de temes pendents.

  • PAS + PI – horaris (generals, especials, i 9 i X)
  • PDI – llicències sabàtiques
  • Teletreball – objectius, control horari, condicions…